Нове відео, як військові у Львові заносять чоловіка до військкомату — відео

Нове відео, як військові у Львові заносять чоловіка до військкомату.

Нове відео, як військові у Львові заносять чоловіка до військкомату. Ілюстративне фото: unian.ua

На черговому відео, яке зняли люди на вулиці у Львові, видно, як чоловіка у цивільному одязі військові силою доставляють до приміщення.

У коментарі до відео, що з’явилося в мережі, написано, що в ролику знято киянина, якого у Львові затримали військові і силою намагаються доставити у військкомат. Люди, що стояли поряд із будівлею, стали свідками, як мікроавтобус на європейських номерах під’їхав до будівлі, і звідти в буквальному розумінні слова вивантажили чоловіка і внесли його в будівлю, тримаючи за руки і за ноги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації

На подію відреагував Львівський ТЦК. На його сторінці в мережі Фейсбук з’явився наступний запис:

«До уваги громадськості та представників ЗМІ! Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи, щодо встановлення обставин даного випадку. Призначено службову перевірку.».

Нагадаємо, у серпні в інтернеті з’явилося відео, як військовий, ймовірно співробітник ТЦК, хоче вручити повістку чоловікові за кермом, і повідомляє йому, що той «сепар», «колишній нарик», і він йому «видавить око», коли побачить наступного разу.

Також нагадаємо, що у серпні в інтернеті з’явилося ще одне відео на схожу тематику, як військові, мабуть співробітники військкомату, на вулиці в Києві наставили на чоловіка пістолет.Цей факт підтвердили у столичній поліції.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя