Комунальний колапс в окупації: в Запорізькій області люди залишились без опалення й води | Новини Запоріжжя

Холодні батареї, відсутність води і перепади напруги в електромережі — наразі така ситуація в тимчасово окупованих Мелітополі та Бердянську.   

Про це повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

За словами Федорова, окупаційна влада спричинила комунальний колапс на тимчасово окупованій частині Запорізької та Херсонської областей.  

«У Мелітополі на вулицях ковзанка, у квартирах на мікрорайоні геть холодні батареї, в деяких районах немає води, по всьому місту перепади напруги в електромережі, — зазначає він. — Неподалік Мелітополя окупанти не можуть подолати наслідки аварії на електромережі, яка залишила без світла Чаплинську, Генічеську, Новотроїцьку, Іванівську і Каховську громади Херсонщини».

Як повідомляє «Бердянськ Сьогодні», в окупованому курортному місті наразі сильні морози. Бердянці скаржаться, що не оброблені дороги та тротуари перетворились на ковзанку.

«Також у частини міста досі немає опалення. Продовжуються проблеми з напругою у електромережі», — йдеться у повідомленні.

Люди ховають українські книжки: в Запорізькій області окупанти влаштували рейд по квартирах, шукаючи «заборонену» літературу.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя