Дзюдоїст з Мелітополя співпрацював з росіянами та вступив до «спецфакультету ФСБ»

Дзюдоїст з Мелітополя співпрацював з росіянами та вступив до "спецфакультету ФСБ" -

Дзюдоїст з Мелітополя співпрацював з росіянами та вступив до "спецфакультету ФСБ" — фото: ria-m.tv

 Успішний дзюдоїст з Мелітополя пішов на співпрацю з рашистами та вступив на «спецфакультет» ФСБ.

Перспективний дзюдоїст із Мелітополя Ілля Змаженко виявився прихильником «російського світу» та вступив на так званий спецфакультет «ФСБ» у фейковому Мелітопольському виші, — пише RIA.m.tv.

Що про нього відомо?

Ілля «Муромець» Змаженко.
ПІБ: Змаженко Ілля Русланович.
Дата народження: 08.08.2000 (23 роки).
Адреса: місто Мелітополь, Запорізька область.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ілля ріс в українському Мелітополі та навчався у 24 школі. Вже у дорослому віці він почав займатися дзюдо і мав приголомшливий успіх. У досягненнях — призові місця в Україні та навіть міжнародних змаганнях.

Відомо, що «Муромець» боровся у клубі дзюдо «Канокан» під наставництвом пана Вахіда Тахмазова, голови спілки азербайджанців Запоріжжя. Станом на 2022 рік перебував у Запоріжжі та активно виступав проти окупації росіянами його рідного міста.

На відміну від свого тренера та наставника, Ілля вирішив не дотримуватись проукраїнських поглядів. Після окупації міста рашистами хлопець довго не вагався — вже влітку отримав російський паспорт, а восени 2022-го вже вступив на навчання на так званий спецфакультет ФСБ, запроваджений рашистами у фейковому виші Мелітополя «МДУ».

Дзюдоїст з Мелітополя співпрацював з росіянами та вступив до "спецфакультету ФСБ" -Дзюдоїст з Мелітополя співпрацював з росіянами та вступив до "спецфакультету ФСБ" — фото: ria-m.tv

Їздив на змагання від вишу до РФ, де виступав під прапором окупантів. Серед студентів «спецфакультету» хлопець знайшов собі пасію — Єлизавету Орлову із псевдонімом «Сойка».

З настанням повномасштабної війни Ліза вирішила вибрати інший шлях: замість того, щоб бути справді громадянином України, і хоча б просто виїхати з окупованого міста, не кажучи вже про інші протидії, «дивноптиця» обрала шлях зради.

Дзюдоїст з Мелітополя співпрацював з росіянами та вступив до "спецфакультету ФСБ" -Дзюдоїст з Мелітополя співпрацював з росіянами та вступив до "спецфакультету ФСБ" — фото: ria-m.tv

Дівчина вирішила, що найкращим вибором у її житті стане вступ на так званий «спецфакультет ФСБ» у фейковому виші Мелітополя. Кажуть, Ліза дуже перейнялася ідеєю стати справжньою ФСБ-шницею «без страху та докору», тому намагається максимально виділитися серед своїх однокурсників. Так вона і опинилася у полі зору «Муромця».

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя