Ворог готується до примусової мобілізації на окупованій частині Запорізької області | Новини Запоріжжя

Російська окупаційна влада продовжує проводити підготовку до примусової мобілізації на тимчасово окупованій частині Запорізької області. Наразі ворог відкриває так звані військкомати на підконтрольній росіянам частині регіону.

Про це повідомляють у Центрі національного спротиву.

Російська окупаційна влада, щоб заповнити втрати на полі бою, відкриває так звані військкомати й попереджає чоловіків, що потрібно буде стати на облік. За попередніми даними, з 2024 року ставати на облік у фейкову структуру потрібно буде обов’язково.

«Після цього наступним етапом стане примусова мобілізація, як це відбувається вже на Сході України та в Криму», — кажуть у Центрі опору.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», навесні бердянських медичних працівників зобов’язали стати на військовий облік. На днях стало відомо, що в окупованому курортному місті зобов’язали стати на військовий облік усіх чоловіків, які працюють на підприємствах. Крім того, на тимчасово окупованій частині Запорізької області активізувалося «вербування» до лав армії РФ.

На початку літа на окупованій частині нашого регіону вже працювало 44 «військово-облікові столи». Пізніше було створено «Військовий комісаріат Запорізької області». Виконуючим обов’язки керівника призначено підполковника Дмитра Кучабського.

Окупаційна влада посилює антиукраїнську пропаганду на дітей Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя