Двоспальна постіль та її розміри

На сьогоднішній день така двоспальна постільна білизна є одним із найпопулярніших серед інших аналогів подібного домашнього текстилю та впевнено утримує пальму першості. І це пояснюється безліччю факторів.

  • В першу чергу купити постільну білизну такого формату вирішують тому, що у більшості з нас є великі ліжка, на яких можуть добре виспатися дві людини. Або ж, якщо ви особливо цінуєте комфорт та простір.
  • Універсальність. У разі потреби двоспальна постільна білизна може використовуватися і для більш менших матраців, наприклад полуторних.
  • Це відмінний варіант в якості презента як з будь-якої урочистої нагоди, так і без цього.

Тому купити двоспальну постіль з кожним роком вирішує все більше людей. Тим паче наш інтернет-магазин дозволяє зробити це недорого і зі знижкою в 40% по купону SL-LBSNE-DW8YVDL не тільки оптом, але і в роздріб. Чому б і вам не скористатися такою нагодою?

Яких розмірів може бути двоспальна постільна білизна, і чим вона відрізняється.

Це тільки на перший погляд може здатися, що вся постільна двоспальна білизна однакова за своїми розмірами. Однак це зовсім не так. Сьогодні існує кілька основних форматів такої, які відрізняються своїми розмірами. Єдине, що їх поєднує, так це наволочки розміром 50х70 см, або 70х70 см, все залежить від комплекту. А ось простирадла або підковдри можуть бути такими.

  • Стандартне.
    Простирадло — 175х210 см.
    Підковдра – 210х220 см.
  • «Євро» та «Євро максі».
    Простирадло – 200х215 см./210х240 см. максі.
    Підковдра – 220х220 см./240х260 см. максі.
    Також такий формат дуже часто передбачає комплект із чотирьох наволочок.
  • Сімейна постільна білизна.
    Простирадло — 240х260 см.
    Підковдра — тут їх 2, розміром 150х210 см.

Разом з тим варто враховувати, що в даному випадку постільна білизна двоспальна може трохи змінюватись за своїми розмірами. Все залежить від виробника. Тому, якщо у вас виникнуть питання, яку вибрати, сміливо звертайтеся за допомогою до наших менеджерів і продавців-консультантів.

На що ще звернути увагу?

Купити постільну білизну тут https://eney-plus.com.ua/ua/, це вже само по собі добре, але а хорошу у всіх сенсах цього слова ще краще. Тому давайте приділимо цьому моменту належну увагу. А точніше, дізнаємося які ще фактори допоможуть нам купити постільну білизну ідеальну у всіх відношеннях.

  • Тканина.
    Перше, з чого варто розпочати. Наприклад, якщо вас цікавить бюджетний, але водночас практичний варіант, то вибір очевидний – бязь. Більш елітною вважається постільна білизна двоспальна із сатину. Який буде радувати ваше око своїм гарним блиском. У той же час, таке простирадло завдяки своїй шорсткій виворітній стороні не ковзає по матрацу. Ну а якщо хочете щось особливе, то в такому випадку зверніть увагу на шовк, поплін, або атлас.
  • Комплектація.
    Як ми вже говорили, ви можете купити двоспальну постіль з двома або чотирма наволочками. Або ж у комплекті може бути простирадло на резинці. Що також дуже практично і зручне. У будь-якому випадку, якщо ви захочете щось докупити, наш інтернет-магазин надасть вам таку можливість. Адже ми крім іншого ще й виробник, і відповідно приймаємо й індивідуальні замовлення.
  • Дизайн.
    У даному випадку він грає велике значення. Адже у кожного з нас є свої індивідуальні смаки та уподобання, які також потрібно враховувати. Наприклад, багатьом подобається лаконічна, однотонна постільна білизна в одному кольорі. Інших радує оригінальний 3Д принт. Ну а новорічна білизна двоспальна — це саме те, що ще більше підніме святковий настрій!

Ну що, тепер ви знаєте як купити двоспальну постіль своєї мрії? Сподіваємося, ми допомогли вам у цьому питанні. Ну а в іншому справа за вами, а наш інтернет-магазин «Еней Плюс» зі своїм асортиментом дозволить вам ні в чому собі не відмовляти.

Купити постільну білизну у нашому інтернет-магазині – чудова ідея!

Звичайно! Адже звертаючись до нас, ви отримуєте безліч приємних бонусів і стаєте володарем ряду переваг. Тому що ми маємо великий досвід роботи у своїй справі, і знаємо чим вас порадувати і чим вам догодити, а саме:

  • Купити двоспальну постіль ви можете вибравши таке з величезного асортименту. На будь-який смак та колір. Як для себе, так і на подарунок, будучи на всі 100% упевненими в тому, що зможете догодити її майбутнім власникам.
  • Як виробник та офіційний дистриб’ютор багатьох всесвітньо відомих торгових марок, ми гарантуємо найвищу якість всієї продукції, що ми пропонуємо.
  • У нас ви можете купити постільну білизну недорого навіть у роздріб. А для оптових покупців ми маємо спеціальний прайс. Крім того, ви отримаєте своє замовлення максимально швидко, а по Києву можлива доставка кур’єром навіть того ж дня!

Саме тому більшість наших покупців стають постійними і рекомендують нас іншим!

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя