Соціальний проект «Scholarship в Україні»

Важливість здобуття освіти в Україні не може бути переоцінена.
Освіченість нації є ключовим фактором для економічного, соціального та культурного розвитку країни. Здобута освіта дає студентам можливість розвивати свої таланти та навички, відкривати нові горизонти та стати конкурентноздатними на ринку праці. Також освіта допомагає людям розвиватися в особистісному та культурному плані, збагачує їхнє життя та робить їх більш свідомими та громадянськи відповідальними.

Саме тому все популярніше стає соціально-відповідальний бізнес, а тим паче для підтримки молоді.

Одним із таких проєктів є “Scholarship в Україні», де грантавачами виступають представники малого та середнього українського бізнесу.
Цьогорічного конкурсу “Мотивація нескорених” ними виступили компанії «Грузар» та «CreditPlus».
Грантовий бюджет 42 000 грн.


Участь безоплатна!
Необхідно лише подати заявку та підготувати якісну аналітичну конкурсну роботу з однієї із запропонованих тем.

1 тема для конкурсної роботи — «Аналіз кейсів іноземних фінтех-компаній та обґрунтування їх застосування в Україні» — подати заявку на сторінці https://creditplus.ua/scholarship

2 тема конкурсної роботи — “Аналіз послуг вантажних перевезень в умовах воєнного стану. Ваші пропозиції щодо покращення” — подати заявку на сторінці https://gruzar.com.ua/grant .

Деталі конкурсу на сторінках грантонадавачів.

Роботи повинні бути оригінальними, мати наукову новизну та грамотний виклад. Кінцевий термін подання робіт — 16.05.2023, а фінал заплановано на 10.06.2023.

За додатковою інформацією звертайтесь за номером +38 067 622 62 82.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя