Двом мешканцям Запоріжжі винесли вирок за ґвалтування дітей та виготовлення порнографії | Новини Запоріжжя

Суд визнав винними 48-річного та 45-річного мешканців Запоріжжя у зґвалтуванні та розбещенні неповнолітніх, а також виготовленні та зберіганні дитячої порнографії. Останнього також засуджено за одержання доступу до дитячої порнографії.

Про це повідомляє Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Їм призначено покарання у виді 15 та 11 років позбавлення волі відповідно. Також кожного на три роки позбавлено права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми.

Прокурори у суді довели, що чоловіки розбещували та ґвалтували доньку одного з обвинувачених, знімаючи це на відео.

Окрім цього, 45-річний засуджений також вчинив розпусні дії та ґвалтував 9-річну дівчинку за згодою її матері, з якою також вступав у статевий акт на очах у дитини. Все це він знімав на відео, які потім зберігав на персональному комп’ютері. Кримінальне провадження відносно матері закрили у зв’язку із її смертю.

Також встановлено, що останній незаконно отримав в інтернеті доступ до сайту з дитячою порнографією, звідки завантажував відеофайли та зберігав їх на ноутбуці.

До вступу вироку у законну силу чоловіки знаходитимуться під вартою. Відомості про обвинувачених будуть внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Досудове розслідування проводили слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Ворог застосував 61 безпілотник і здійснив по Запорізькій області 192 удари з артилерії: на власному подвір’ї загинула жінка, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя