Що відомо про молоде подружжя, яке загинуло у Запоріжжі від ракети

Що відомо про молоде подружжя, яке загинуло у Запоріжжі від ракети.

Що відомо про молоде подружжя, яке загинуло у Запоріжжі від ракети. Фото: instagram.com/ctrl_di

Вчора вночі, 18 жовтня, російські окупанти завдали ракетного удару по житловій багатоповерхівці в Запоріжжі ракетою С-300. Внаслідок ворожої атаки загинули п’ятеро людей, серед загиблих – молоде подружжя Діана та Данило.

Як розповіла сестра Діани Анастасія, пара жила у будинку разом з батьками Данила. Про загибель хлопця стало відомо майже одразу після атаки, а з Діаною зв’язку не було. Дівчину шукали під завалами рятувальники. Але на жаль, дівчина загинула.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пара одружилась в минулому році. Даня зробив пропозицію коханій у бомбосховищі, коли вони ховались від російських обстрілів.

— Вони були найсвітлішими людьми, яких я тільки могла знати. Обидвоє талановиті, добрі, просто світлячки, які були по вуха закохані один у одного, у життя, та у цей світ. Даня зробив Діанці пропозицію. І вона без роздумів погодилась. Бо вони обидва знали, що війна може в будь який момент їх розлучити. Вони знали, що треба цінувати кожну хвилину життя, — написала Анастасія.

В лікарні знаходиться мама Данила. Допомогти можна тут.

Що відомо про молоде подружжя, яке загинуло у Запоріжжі від ракети.Що відомо про молоде подружжя, яке загинуло у Запоріжжі від ракети. Фото: instagram.com/ctrl_di

Що відомо про молоде подружжя, яке загинуло у Запоріжжі від ракети.Що відомо про молоде подружжя, яке загинуло у Запоріжжі від ракети. Фото: instagram.com/ctrl_di

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 18 жовтня, у період часу з 01:33 до 01:48 російська армія нанесла шість ракетних ударів по території Запоріжжя. Одна з них влучила у багатоповерховий будинок. Унаслідок удару, попередньо, загинули троє людей, ще троє — травмовані. Більш детально про нічну масовану атаку читайте за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що серед загиблих — молода сімейна пара, яким було всього по 23 роки.

Також президент України Володимир Зеленський відреагував на нічний ракетний удар російських військ по Запоріжжю, внаслідок якого є загиблі та поранені.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя