Десятки шкіл у Запорізькій області перейдуть на змішану форму навчання: подробиці, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Рада оборони Запорізької області дозволила 36 навчальним закладам регіону перейти на змішану форму навчання. Для цього у школах мають облаштувати укриття. Але не всі підрядники укладаються у встановлені строки.

Про це повідомив Юрій Малашко, начальник Запорізької обласної військової адміністрації.

У навчальних закладах наразі ремонтують укриття за рахунок субвенції Кабінету міністрів України та місцевих бюджетів. Загальна сума — 58,1 мільйона гривень. Ремонт захисних споруд мають завершити на початку грудня. Однак у деяких установах їх можуть не завершити вчасно.

«Нагадую всім керівникам навчальних закладів, що основною вимогою для переведення закладів у змішаний формат роботи є наявність, облаштування та належний стан укриття», — написав Малашко.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», з 1 вересня усі школи Запорізької області працюють у дистанційному форматі. При цьому десятки шкіл регіону відправили «на простій». Нещодавно у Запорізькій ОВА заявили, що засновники та керівники навчальних закладів мають самостійно вирішити, проводити заняття під час повітряної тривоги чи ні.

Вчитель із Запоріжжя став одним із переможців Національної премії.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя