Мешканці Запорізької області скаржаться на перевізників: відмовляють у пільговому проїзді та везуть не у всі населені пункти | Новини Запоріжжя

Друге місце за результатами аналізу звернень до Запорізької ОДА займають скарги на транспортне забезпечення регіону. Мешканці області подали вже 399 заяв.

Про це йшлося на нараді у Запорізькій обласній військовій адміністрації, передає сайт ЗОВА.

Серед проблемних питань — відмова в пільговому проїзді особам, які мають на це право, порушення графіків руху та припинення сполучення між населеними пунктами.

Так, наприклад, внаслідок військових дій наразі немає перевізника на маршруті Новомиколаївка-Веселий Гай. За словами начальника управління транспорту і зв’язку ОДА Романа Писарєва, це питання вже відпрацювали с благодійною організацією, яка планує організувати безкоштовні перевезення.

«Воєнний стан вніс корективи, тому маємо організувати роботу громадського транспорту відповідно до потреб населення та умов сьогодення. Навіть у наближених до району ведення активних бойових дій населених пунктах має бути постійне автотранспортне сполучення. Наразі вже відновлено пасажирський рух до міста Вільнянськ та села Московка. Контроль за транспортним забезпеченням в області має здійснюватись щодня», — зазначив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Нагадаємо, також на нараді обговорили питання розміщення внутрішніх переселенців.

Навчання в окупації у Запорізькій області: силовики ходять по школах, а завезені вчителі перевіряють телефони дітей

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя