Чергову партію лікарів завезли загарбники на окуповану частину Запорізької області: офіційно медики знаходяться у відпустці | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області з січня цього року медично допомогу можуть отримати тільки ті мешканці, які мають російські документи. Та навіть з ними отримати допомогу складно через дефіцит медиків. Наразі переважна більшість медичних працівників на окупованій частині регіону працює у шпиталях. А щоб поповнити штат загарбники завозлять лікарів з РФ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Цього разу, на ротаційній основі до військових шпиталів привезли лікарів з Удмуртії. Офіційно ці медпрацівники знаходяться у відпустці. Тобто у випадку «нещасного випадку» родинам цих гастролерів не варто розраховувати на виплати, а їм самим на пільги.

«Росія не допускає міжнародні організації на тимчасово окуповані території, адже не зацікавлена у розв’язанні гуманітарних проблем. Натомість завезення лікарів з РФ для обслуговування шпиталів, під виглядом «гуманітарної місії» робить гастролерів законними цілями для Руху опору», — пише видання.

Зруйновану частину багатоповерхівки на Зестафонській відновлювати не будуть

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя