Будівництво фортифікації: в Запорізькій ОВА озвучили скільки коштів виділили на їх зведення, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У Запорізькій області продовжують зведення фортифікаційних споруд. Роботи тривають цілодобово, а на об’єктах працюють як підрядники, так і військовослужбовці.

Про це повідомив Іван Федоров, очільник Запорізької обласної військової адміністрації.

Питання зведення захисних споруд знаходиться на постійному контролі у президента, прем’єр-міністра та Кабінету Міністрів України. Наразі відомо, що на їх зведення виділено 1,3 мільярда гривень.  

«На території Запорізької області активно ведеться будівництво фортифікаційних споруд. Коштів достатньо, щоб ми могли виконати ті завдання, які нам доручили військові. До наданих військовими граничних термінів всі роботі будуть виконані. Ресурсів нам для цього достатньо, — сказав Федоров. — Коли ми будуємо і робимо, щось військове, то маємо зберігати інформаційну тишу навколо цього. На жаль, є люди які намагаються допомогти ворогу і зробити чергову «зраду», що начебто нічого не будується. Ми маємо розуміти, що все це лише допомагає ворогу, тому що ворог саме з таких закликів мешканців України робить свій аналіз і вся наше таємне одразу стає публічним».

Залякувала та тероризувала людей: у ГУР підтвердили ліквідацію колаборантки з Бердянська

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя