19-річний мешканець Запоріжжя намагався незаконно перетнути кордон: його затримали | Новини Запоріжжя

Прикордонники Чопського загону затримали поблизу державного кордону двох чоловіків призовного віку та переправника, який їх перевозив власним авто.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Автівку що рухалась в бік державного кордону помітили прикордонники. З метою перевірки, вони намагались зупинити машину, але керманич лише додав швидкості намагаючись втекти від правоохоронців.

Авто вдалось зупинити в селі Есень Ужгородського району Закарпатської області. Керманич вибіг з машини та намагався втекти від правоохоронців, та його затримали за допомогою службового собаки.

Як з’ясувалось, 22-річний закарпатець намагався незаконно вивезти до Угорщини 30-річного харків’янина та 19-річного мешканця Запоріжжя. За це кожен з чоловіків заплатив переправнику, на якого вийшли через спільних знайомих, по 8 тисяч доларів. Переправник керував діями своїх «клієнтів» від маршруту добирання до Ужгорода і розміщення у готелі, аж часу та місця перетину кордону.

Усіх трьох затримали та доставили у прикордонний підрозділ. Харків’янин та запорожець відповідатимуть перед судом за ч. 2 ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП.

На світанку ворог знову атакував Запоріжжя: що наразі відомо

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя