З’явилося відео із камер поліцейських у перші хвилини після вибуху у Запоріжжі

З'явилося відео із камер поліцейських у перші хвилини після вибуху у Запоріжжі.

З’явилося відео із камер поліцейських у перші хвилини після вибуху у Запоріжжі. Фото: zp.npu.gov.ua

Вночі 18 жовтня Росія завдала чергового ракетного удару по багатоповерхівці у Запоріжжі. Стало відомо, що кількість загиблих збільшилась до четверих. З’явилось відео перших хвилин після вибуху.

За словами першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, патрульні були на місці у перші хвилини після влучання ворожої ракети у житловий будинок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Білошицький додав, що поліцейські негайно почали евакуацію мешканців будинку, допомали звільняти з-під завалів людей та оперативно надали необхідну домедичну допомогу пораненим.

За даними секретаря міської ради пошуково-рятувальні роботи ще тривають.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 18 жовтня, у період часу з 01:33 до 01:48 російська армія нанесла шість ракетних ударів по території Запоріжжя. Одна з них влучила у багатоповерховий будинок. Унаслідок удару, попередньо, загинули троє людей, ще троє — травмовані. Більш детально про нічну масовану атаку читайте за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що серед загиблих — молода сімейна пара, яким було всього по 23 роки.

Також президент України Володимир Зеленський відреагував на нічний ракетний удар російських військ по Запоріжжю, внаслідок якого є загиблі та поранені.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя