Встановлюють додаткові блокпости та «їжаки»: у місті Запорізькій області збільшилась кількість окупантів | Новини Запоріжжя

Українські захисники у ході наступальної операції продовжують просуватися на південь. Через це в тимчасово окупованому Токмаку російські окупаційні війська готуються до «оборони».

Про це повідомив Олександр Чуб, голова Токмацької військової адміністрації «Супільному».

У тимчасово окупованому Токмаку російські військові встановлюють «зуби дракона», металеві «їжаки» та додаткові блокпости. Також у місті фіксується збільшення кількості особового складу росіян: здебільшого це буряти та ДНРівці.

«Це пов’язано з тим, що наші війська проходять все південніше. Підійшли до Новопрокопівки. Проходять південніше цього села, між самою Новопрокопівкою і Вербовим», — повідомив голова Токмацької військової адміністрації.

У самому місті ситуація залишається напруженою. Після так званих «виборів» люди бояться виходити на вулиці. Вулиці міста порожні.

«Люди зараз бояться і не виходять нікуди. А ще таке пішло, що якщо ти маєш російський паспорт, ти повинен захищати Росію і записуватися в їхні війська», — сказав Олександр Чуб.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у Токмаку серед колаборантів починається паніка, тому що лінія фронту наближається, а окупаційна влада не дозволяє їм виїжджати. Крім того, російські загарбники пограбували ковальсько-штампувальний завод у Токмаку. Місцева окупаційна влада вже розробила план вивезення інших матеріальних цінностей захопленого міста.

Ціни різко зросли: на окупованій частині Запорізької області проблема з паливом

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя