Відновлення зруйнованих ворожими ударами багатоповерхівок у Запоріжжі: на якому етапі зараз роботи — ФОТО | Новини Запоріжжя

В чотирьох багатоквартирних будинках Запоріжжя, які були частково зруйновані ворожими обстрілами восени 2022 року, підрядники продовжують відновлювальні роботи. Зокрема, в будинку на проспекті Соборному, 151 робітники завершують ремонт у відновлених квартирах.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Пошкоджені квартири у вцілілій частині будинку по проспекту Соборному, 151 підрядник також продовжує ремонтувати. Крім того, ведуться ремонтні роботи й у під’їздах відбудованої частини будинку. Наразі триває встановлення архітектурних елементів та благоустрій території. З понеділка підрядник почне роботи з облаштування дитячого майданчика.

На четвертому поверсі відновленого під’їзду будинку по вулиці Сталеварів, 16 завершуються штукатурні роботи. Робітники монтують каналізаційні випуски, прокладаються опалювальні мережі у квартирах і електромережі у під’їздах.

Тривають роботи з утеплення цоколя і в будинку по вулиці Кияшко, 22. Також підрядник почав вкладати кахель у ванних і санвузлах перших двох під’їздів.

На фінішному етапі ремонт другого під’їзду та утеплення цоколю в будинку по вулиці Зестафонська, 10. Невдовзі підрядник розпочне відновлювати ганки в третьому та четвертому під’їздах будинку.

Перша підземна школа у Запоріжжі: у міськраді повідомили, де вона буде знаходитись

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя