Видають чужі здобутки за свої: ворог «націоналізував» сучасний пологовий будинок у Запорізькій області | Новини Запоріжжя

Російські загарбники продовжують привласнювати чужі досягнення. Раніше гауляйтер Євген Балицький вихвалявся кремлівським кураторам інфраструктурою Мелітополя, яка була збудована до того, як російські загарбники окупували місто. Наразі ворог повідомляє про відкриття перинатального центру у місті. Однак він був збудований також до окупації районного центру.

Про це повідомляє Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють про відкриття перинатального центру у Мелітополі. Нібито, його поява стала можливою завдяки підтримці так званого мінздраву Запорізької області та «уряду» регіону.

Як уточнює Іван Федоров, сучасний пологовий будинок, який окупаційна влада тепер називає перинатальним центром, було відкрито у травні 2021 року.

«Це стало можливим завдяки співпраці з ПРООН та Європейським інвестиційним банком. У цей медичний заклад ми з партнерами вклали душу та понад 63 мільйони гривень. І він був визнаний найсучаснішим в Україні», — пише Федоров.

Окупаційна влада вже не вперше видає за свої заслуги те, що було відкрито та зроблено до окупації міста. При цьому російські окупанти у Мелітополі продовжують малювати мурали російських пропагандистів та військових на стінах будівель.

Окупаційна «влада» втрачає довіру серед місцевого населення на захопленій території України.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя