В Україні продають маску старого, яка коштує майже 14 тисяч гривень

В Україні продають маску старого, яка коштує майже 14 тисяч гривень -

В Україні продають маску старого, яка коштує майже 14 тисяч гривень — фото: olx.ua

На українських торгових майданчиках почали продавати маску старого, ймовірно, для захисту від представників ТЦК.

RADA.zp.ua з’ясував, що на OLX дійсно є оголошення про продаж нібито надреалістичних силіконових масок. І ціна там вказана висока — майже 14 тисяч гривень.

В Україні продають маску старого, яка коштує майже 14 тисяч гривень -В Україні продають маску старого, яка коштує майже 14 тисяч гривень — фото: olx.ua

Китайські силіконові маски, зазначено в оголошенні, продаються за ціною близько 3 тисяч гривень і є гіршими за якістю. Високу ціну продавець пояснює також тим, що маска ручної роботи і її виготовлення потребує багато часу та сил.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В Україні продають маску старого, яка коштує майже 14 тисяч гривень -В Україні продають маску старого, яка коштує майже 14 тисяч гривень — фото: olx.ua

В оголошенні зазначено, що «маска старого», як і багато інших «персонажів» віком від 25 до 65 років, призначені для кінозйомок, однак вони стануть справжньою знахідкою для тих, хто бажає влаштувати грандіозний розіграш для своїх близьких, коханих чи друзів.

Окрім масок продавець пропонує різноманітні професійні аксесуари для перевтілення у театрі та кіно.

Нагадаємо, законопроект про мобілізацію викликав бурхливе обурення серед українців, проте у Раді створюють більш компромісний варіант.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя