В поліції повідомили тип ракет, якими ворог завдав удар по Запоріжжю | Новини Запоріжжя

Вчора, 15 лютого, з 6:15 до 6:25 військові російської окупаційної армії завдали три ракетних удари по Запоріжжю. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджені території підприємств, багатоповерхові та приватні будинки.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

У четвер загарбники завдали удари по обласному центру ракетами типу KN-23 та Х-31. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 11 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, два кафе та промислові підприємства, повідомляли у Запорізькій ОВА. Постраждали шестеро людей. Одна з постраждалих наразі в реанімації.

Також вчора окупанти вдарили з авіації по Новодарівці, застосували реактивні системи залпового вогню по Малій Токмачці, Роботину і Степовому, безпілотники та артилерію по інших містах й селах Пологівського та Василівського районів. Внаслідок ворожих обстрілів у прифронтових населених пунктах зруйновано будинки, пошкоджено господарські будівлі та території домоволодінь.

Слідчими поліції та Служби безпеки України відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці озвучили, скільки людей вважаються зниклими безвісти в Запорізькій області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя