В окупованому Бердянську підірвали авто разом з російським військовим: подробиці | Новини Запоріжжя

Увечері 23 жовтня у тимчасово окупованому Бердянську пролунав вибух. На місце події одразу ж поїхали пожежники та машини «швидкої допомоги».

Місцеві ЗМІ повідомляли, що мешканці Колонії та Слобідки чули вибух. Внаслідок нього вщент вигоріло авто на російських номерах.

«Навпроти «Паруса» стоїть підірваний зелений «Москвич» із російськими номерами. Машину розірвало зсередини. Учора цей «Москвич» ганяв на стоянці «Амстору» із гучною музикою», — передає видання слова місцевих жителів.

Сьогодні російські пропагандистські ЗМІ повідомляють, що близько 21:00 на вулиці Мічуріна висадили в повітря авто російського військового. Від одержаних травм він помер на місці.

«За попередніми даними, бомба була закладена під сидіння водія «копійки», на якій їздив військовий. Порушено кримінальну справу про теракт та зберігання вибухових речовин», — пише російське ЗМІ.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», вночі 17 жовтня, Збройні сили України нанесли удар по ворожій техніці на аеродромах Бердянська й Луганська. В рамках операції «DRAGONFLY» російські війська зазнали суттєвих втрат.

Українській бійці показали, як на Запорізькому напрямку знищили техніку окупантів вартістю $25 мільйонів, — ВІДЕО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя