В чому переваги використання запчастин, отриманих з розборки Subaru

Розбирання автомобілів Subaru, закуплених безпосередньо в Японії в країнах Європи, на київському сервісі X-Team дозволяє отримувати оригінальні запасні частини та окремі деталі високої якості, які мають достатньо великий ресурс для подальшої експлуатації. Вартість отриманих від розборки запчастин є значно меншою в порівнянні з новими деталями Subaru. Представлені на сайті сервісу X-Team бу запчастини з розборки є широковживаними, водночас тут також можна замовити рідкісні запчастини до будь-якої моделі Субару, витратні різновиди запчастин та аксесуари, що використовуються для екстер’єрного оформлення авто та облаштування його інтер’єру. Для жителів Києва та області доступним є вибір оригінальних запчастин безпосередньо на місці розборки автомобілів (за потреби на сервісі можна зразу ж замовити установку запчастини на автомобіль). 

В чому переваги запчастин з розборки

Кожен власник автомобіля під час проведення його ремонту намагається використати найкращі, як правило оригінальні запасні частини та окремі деталі, які є максимально сумісними з моделлю його Subaru. Вартість оригінальних запасних є достатньо високою в порівнянні з аналоговими деталями, виготовленими по ліцензії і призначеними для використання у вигляді запасних частин, тобто їх зазвичай не встановлюють на автомобіль під час його збирання.

  Водночас отримані з розборки запчастини Subaru є дійсно оригінальними, вони вже пройшли перевірку під час експлуатації автомобіля та ще одну перевірку на придатність – вже після розборки. За потреби запасні деталі, вузли чи агрегати, отримані від розбирання авто, проходять необхідну реставрацію та повторно тестуються на придатність за допомогою сучасного стендового обладнання.

Запчастини до автомобілів Субару, отримані від розборки, мають оптимальне співвідношення ціни та якості, за потреби покупець таких запчастин чи окремих деталей отримує відповідну гарантію. Обрати деталі для Субару можна по VIN коду, що забезпечить повну сумісність деталей та запасних частин, які використовуються під час ремонту:

  • двигунів, системи трансмісії чи гальмівної системи;
  • ходової та вихлопної системи авто, системи керування чи КПП;
  • кузова та салону авто, його електричної та електронної системи.

Також, за потреби на сервісі X-Team можна замовити та придбати декоративні аксесуари та т.з. витратники включно з пильовиками, сальниками та фільтрами. 

Чому для придбання запчастин варто співпрацювати з сервісом X-Team

Окрім запасних частин, отриманих від розборки, на сервісі можна замовити достатньо великий асортимент нових оригінальних запчастин та деталей до автомобілів Subaru, а також оригінальних мастильних матеріалів, рідин та розхідників які є сумісними з автомобілями, виготовленими на японських чи європейських заводах.

Задля зручності пошуку власники Субару або спеціалізовані СТО можуть скористатися деталізованим фільтром та каталогом запчастин, який є прикріплений до сайту.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя