У Запорізькій областіі з-під обстрілів вивезли сім’ю з новонародженою дитиною

На Запоріжжі з-під обстрілів вивезли сім'ю з новонародженою дитиною

На Запоріжжі з-під обстрілів вивезли сім’ю з новонародженою дитиною — фото: zp.npu.gov.ua/

На Запоріжжі евакуювали з Верхньої Терси Пологівського району молоду маму з 2-тижневим немовлям.

Як повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області, родина зважилася на виїзд після того, як ворожий снаряд потрапив прямо біля будинку. Люди звернулися до поліції. У постійній небезпеці перебували маломобільна 52-річна жінка, її 21-річна донька та новонароджене маля, якому всього 2 тижні.

— Жінки до останнього сподівалися, що біда обмине їхню хату. На рішення евакуюватись вплинув останній нічний обстріл, коли ворожий снаряд потрапив неподалік будинку. Тоді від вагань не залишилося і сліду – треба рятувати себе та малюка, – кажуть у поліції.

Сім’я взяла в дорогу найнеобхідніше. Поліцейський евакуаційний екіпаж швидко домчав сім’ю у безпечніше місце, де тепер переселенці отримали тимчасове житло з належними побутовими умовами.

Жителям населених пунктів, розташованих поблизу лінії фронту, варто подумати про евакуацію в безпечніші місця. Нагадуємо номери телефонів поліцейських евакуаційних груп:

  • для мешканців Пологівського району – 050-272-72-76
  • для мешканців Василівського району – 097-826-20-02.

На Запоріжжі з-під обстрілів вивезли сім'ю з новонародженою дитиною -На Запоріжжі з-під обстрілів вивезли сім’ю з новонародженою дитиною — фото: zp.npu.gov.uaНа Запоріжжі з-під обстрілів вивезли сім'ю з новонародженою дитиною -На Запоріжжі з-під обстрілів вивезли сім’ю з новонародженою дитиною — фото: zp.npu.gov.ua

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя