У Запоріжжі представили нового керівника обласного ТЦК

У Запоріжжі представили нового керівника обласного ТЦК.

У Запоріжжі представили нового керівника обласного ТЦК. Фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSP

Бригадний генерал Олександр Тарнавський представив нового керівника Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП).

Як повідомили в обласному ТЦК і СП, керівником обласного територіального центру комплектування став полковник Олександр Марущак. Очільника відомства представив під час робочого візиту командувач ОСУВ «Таврія» Олександр Тарнавський. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що у Збройних силах України Олександр Марущак обіймав посаду командира окремої механізованої бригади, яка брала участь у бойових діях на Миколаївському, Херсонському, Бахмутському та Запорізькому напрямках, а наразі воює у Луганській області. 

Бригадний генерал Тарнавський додав, що на Марущака покладено не менш важливе завдання – комплектування підрозділів Збройних Сил України.

— Планування, прозорість та менеджмент – три складові успіху будь-якої діяльності. Яким буде наше військо – великою мірою залежить від роботи вашої команди, — відмітив бригадний генерал Тарнавський. 

Нагадаємо, СБУ затримала у Запоріжжі двох агенток ФСБ, які шукали українське ППО та «зливали» російським окупантам персональні дані військових ЗСУ. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя