У Запоріжжі педофіла покарали за зґвалтування 12-річної дитини

За добу окупанти обстріляли 16 населених пунктів Запорізької області.

За добу окупанти обстріляли 16 населених пунктів Запорізької області. Фото: unicef.org

У Запоріжжі суд визнав винним чоловіка, який зґвалтував 12-річну дівчинку в одному із дворів багатопорхівок.

Як повідомили у Запорізькій обласній прокуратурі, за зґвалтування дванадцятирічної дівчини суд визнав винним 52-річного мешканця Запоріжжя. Його засуджено до 14 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, влітку 2019 року 52-річний мешканець Запоріжжя помітив у дворі багатоповерхівки дванадцятирічну дівчинку. Наздогнавши її в під’їзді і застосувавши погрози, чоловік зґвалтував дитину.

Повідомляється, що у липні 2021 року суд призначив обвинуваченому реальне покарання. Однак за результатами скарги сторони захисту апеляційна інстанція скасувала вирок та скерувала кримінальне провадження на новий розгляд.

Під час нового судового розгляду громадянин знову заперечував свою вину та причетність до інкримінованого злочину. Але суд визнав його винним. Педофіла засуджено до 14 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомляли, що чоловік слідкував за дівчинкою, коли та зайшла до під’їзду, то він прослідкував за своєю жертвою, де і зґвалтував 12-річну дівчинку. При цьому, весь процес він знімав на свій телефон.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя