На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам’янського

На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам'янського.

На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам’янського. Фото: facebook.com/hilskiy

Захищаючи Україну, загинув відомий український актор із Кам’янського — Олексій Хільський. Чоловік боронив нашу країну на Запорізькому напрямку.

Про загибель 35-річного актора повідомила його дружина, актриса Надія Хільська. За словами жінки, перших днів повномасштабної війни Олексій став на захист Батьківщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

— Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим з усіх кого я знаю. Найдобрішим! Найгарнішим! Найталановитішим! Все, за що він брався він робив з пристрастю. А яка в нього була жага до життя! Він так любив життя! Я кохаю тебе, мій воїне, — написала Надія.

На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам'янського.На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам’янського. Фото: facebook.com/hilskiy

Олексій Хільський був відомий за ролями в стрічках «Місце під сонцем», «Виклик», «Непрекрасна леді», «Нюхач», «Кріпосна», «На твоєму боці», «Лікар Ковальчук», «Поганий добрий коп», «Опер за викликом», «Загадка для Анни» і багато інших.

Як повідомили в управлінні культури міста Дніпра, чоловік багато років грав у Дніпровському драматичному молодіжному театрі «Віримо!». Саме там Олексій зустрів своє кохання — дружину Надію Петренко.

На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам'янського.На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам’янського. Фото: facebook.com/hilskiyНа Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам'янського.На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам’янського. Фото: facebook.com/hilskiy

Декілька років тому подружжя Олексій та Надія поїхали підкорювати столицю. 

Також повідомляється, що за плечима Олексія — розвідувальні й штурмові дії на Херсонському напрямку, гарячі точки на карті Донеччини — Бахмут і Соледар, три поранення.

У актора залишились дружина і донька. 

Редакція RADA.zp.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам'янського.На Запорізькому напрямку загинув відомий український актор із Кам’янського. Фото: facebook.com/hilskiy

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя