Страхування для подорожей по Україні

У нашій країні багато цікавих місць, які варто відвідати та де можна цікаво провести час. Плануючи поїздку до будь-якого міста, не кожен турист думає про оформлення туристичної страховки, оскільки йому здається, що вона потрібна тільки за кордоном. Проте це не так, адже передбачити хворобу або травму неможливо, а вони здатні зіпсувати відпочинок.

Страхова компанія ВУСО пропонує всім відповідальним туристам, які хочуть отримувати задоволення від поїздки, подбати про свою безпеку заздалегідь. Оформити медичне страхування можна також для подорожей по Україні. Спеціальна пропозиція під назвою «Канікули UA» покриває витрати на медичне обслуговування, зроблені під час відпочинку.

Навіщо потрібне медичне страхування під час поїздки

У дорозі не хочеться думати ні про що, окрім відпочинку та знайомства з визначними місцями. Саме приготування до подорожі дарує задоволення – потенційний турист вибирає місця, які хоче відвідати, планує маршрут, бронює номер у готелі тощо. Проте, перебуваючи в іншому місті, можна захворіти, відчути потребу в послугах стоматолога тощо.

Найкращий спосіб уникнути зайвих витрат і зосередитись на відпочинку – оформити страхування від компанії «ВУСО». У цьому разі не доведеться витрачати гроші на відпочинок тоді, коли він уже запланований. Для клієнтів доступні два пакети – вони відрізняються за вартістю та переліком послуг, які включають. Так, «Доступний» передбачає лікування в державних клініках та покриття на суму до 50 тисяч грн.

Вартість будь-якого з пакетів включає стаціонарну та амбулаторну допомогу, евакуацію, телемедицину. Якщо придбати дорожчий пакет «Люкс», тоді покриття буде більшим, його сума виросте до 100 тисяч гривень, а послугами лікарів можна скористатися  комерційних клініках. У цьому випадку збільшена також компенсація за послуги стоматолога, є відшкодування за встановлення стоматологічних металоконструкцій.

Головні переваги програм від страхової компанії «ВУСО»

Під час відпочинку на території Україні страхування теж необхідне, адже захворіти або отримати травму можна де завгодно. За полісом клієнт може скористатися різноманітними медичними послугами, у яких виникне потреба, наприклад:

  • отримати швидку допомогу та евакуацію. Передбачається також проведення реанімаційних заходів, усіх необхідних процедур для діагностики та лікування, транспортування до медичного закладу, медикаменти;
  • лікуватися в умовах стаціонару або амбулаторно. У вартість входять не тільки перебування, а й харчування у звичайній палаті, консультації лікаря, постановка діагнозу, придбання документів та необхідних матеріалів;
  • отримати допомогу стоматолога. За вартістю поліса вона може включати заходи для зняття гострого болю або невідкладні в разі настання нещасного випадку;
  • скористатися послугами з лікування коронавірусу. Вони можуть надаватися як в амбулаторії, так і на денному стаціонарі, у медичному закладі, передбачати додаткові витрати на обсервацію.

Вартість поліса включає також телемедицину. Це письмова або усна медична консультація з використанням телемедичних технологій, при цьому пацієнту не ставлять діагноз. Ці послуги можна отримати в рамках первинної екстреної допомоги. Отже, медичне страхування від «ВУСО» – це чудова можливість уникнути зайвих витрат під час відпочинку.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя