Стало відомо, в якому стані постраждалі внаслідок вчорашніх ракетних ударів по Запоріжжю | Новини Запоріжжя

У четвер, 15 лютого, близько 6:15 ранку військові російської окупаційної армії завдали три ракетних удари по Запоріжжю. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали мирні мешканці, а також будинки людей та промислові підприємства.

Про це повідомив Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації.

Внаслідок вчорашніх ракетних ударів постраждали шість мирних мешканців. Одна з постраждалих у реанімації, у вкрай важкому стані.

«В неї є часткова ампутація кінцівок, через поранення, які вона отримала внаслідок ворожого удару. Також ще три людини знаходяться в лікарнях Запоріжжя. Вони у тяжкому стані. Ще дві людини отримали медичну допомогу на місці події та відмовились від госпіталізації», — зазначив Федоров.

Постраждали і будинки мешканців Запоріжжя. Щонайменше 11 багатоповерхівок та 25 приватних будинків. В житлових будинках переважно вибиті звуковою хвилею вікна,  зруйновані балкони, на деяких пошкоджена покрівля. Пошкодження отримали і два кафе. Комунальники продовжують ліквідувати наслідки ворожого обстрілу.

«Вчора ворог прицільно бив по промисловим об’єктам міста. Ліквідація цих наслідків триватиме найближчі декілька тижнів», — повідомив очільник Запорізької ОВА.

Ракетні та авіаудари, обстріли з РСЗВ: внаслідок ворожих обстрілів по Запоріжжю та області постраждали люди

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя