Срібні та золоті ланцюжки для різних стилів образів

Ювелірний ланцюжок — універсальна прикраса, яка чудово доповнює повсякденні, вечірні та ділові образи, створюючи простір для модних експериментів. Золотий ланцюг жіночий можна носити окремо або з кулоном, шармом, хрестиком чи ладанкою, а також вдягати разом з іншими шийними прикрасами, створюючи стильну багатошаровість.

Вишукані ланцюжки для романтичного образу

Обираючи ланцюжок для романтичного аутфіту, щоб піти на побачення або просто підкреслити власну жіночність, варто відштовхуватись від фасону вбрання.

Легку сукню чи блузу ніжного кольору можна доповнити тоненьким ланцюжком простого плетіння — якірного, панцирного, венеціанського тощо. Таку прикрасу носять окремо або поєднують із маленьким делікатним кулоном — з одним камінчиком або зовсім без вставок. Спокусливі приталені сукні вимагають більш виразних акцентів, наприклад, об’ємного ланцюжка з ефектним плетінням — «лав», «нонна», «колосок» тощо.

Елегантні прикраси для ділових аутфітів

Образи ділового стилю варто доповнювати невеликою кількістю дорогих, але лаконічних прикрас. Сучасна ділова жінка має виглядати елегантно, стримано й презентабельно, випромінювати енергію успіху та впевненості у собі. Класичний золотий ланцюжок ідеально виконує роль ділового аксесуара, гармонійно поєднуючись із строгими костюмами, сукнями типу «футляр», сорочками, блейзерами тощо. Ви можете носити золотий ланцюжок окремо або з делікатним кулоном із золота такого ж відтінку.

Розкішні ланцюжки для вечірніх виходів

Вечірній образ повинен бути ефектним, але збалансованим. Сукню простого лаконічного крою в базовому кольорі можна доповнювати масивними ланцюжками — з великими ланками, із комбінованого золота, з блискучими кулонами тощо. Для яскравого, екстравагантного або принтованого вбрання краще підбирати ненав’язливі ювелірні прикраси, виконані в стилі мінімалізм.

До суконь чи топів, що наглухо закривають шию, чудово пасують масивні золоті ланцюги в ефектних плетіннях, наприклад, «спіга» чи «нонна». Для глибокого декольте варто обрати довгий тоненький ланцюжок з видовженою підвіскою. Сукня, яка відкриває плечі, чудово виглядає з багатошаровими композиціями ланцюжків та інших шийних прикрас.

Модні ланцюжки для повсякденного вбрання

Зазвичай для повсякденного носіння обирають тоненькі легкі ланцюжки комфортної довжини, які універсально доповнюють різні образи та не заважають під час фізичної активності. Але якщо ви хочете чогось особливого, приміряйте золотий ланцюг жіночий об’ємного плетіння з футболкою, топом, худі чи іншим буденним вбранням, щоб створити цікавий контраст та родзинку в образі. Альтернативою масивному ланцюгу може стати багатоярусна композиція з тоненьких ланцюжків різної довжини.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя