Ремонтують квартири та під’їзди: як проходить відбудова зруйнованих запорізьких багатоповерхівок, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У Запоріжжі продовжується відновлення будинків, які постраждали від російських обстрілів.

Про хід робіт розповів секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

У будинку на Кияшка, 22 ремонтують квартири та виконують утеплювальні роботи.

Підрядник завершив утеплення цоколю, продовжує утеплювати стіни будинку, виконує «посилення» балконів. Тривають оздоблювальні роботи у приміщенні ЦНАПу. Завершується укладання кахелю у квартирах 3-го під’їзду. Продовжується облаштування укриття.

На проспекті Соборному, 151 триває ремонт пошкоджених квартир у вцілілій частині будинку. Виконується заміна навісів над входами до під’їздів. Продовжується реставрація фасаду й арки та озеленення прибудинкової території.

У багатоповерхівці на Зестафонська, 10 забетоновано ґанки під’їздів, тепер на них починають укладати керамічну плитку. Триває утеплення фасаду. Завершуються малярні роботи у 2-му та 3-му під’їздах.

У квартирах відновленої частини на Сталеварів, 16 завершують штукатурку стін і мають розпочати «стяжку» підлоги. Також у цій частині будинку монтують балкони та виконують штукатурні роботи на сходових клітинах. Проводиться утеплення фасаду.

Командир батальйону про ситуацію на Запорізькому напрямку: «Інтенсивність боїв місцями стала більшою»

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя