Пошкоджено майно людей та поранено чоловіка: ворог наніс понад 400 ударів по Запорізькій області | Новини Запоріжжя

У неділю, 31 березня, військові російської окупаційної армії завдали 418 ударів з різного виду озброєння по Запорізькій області. Внаслідок ворожого обстрілу постраждав чоловік. Всього за добу правоохоронці зафіксували 8 повідомлень про руйнування житла.

Про це повідомив Іван Федоров, очільник Запорізької обласної військової адміністрації.

З «Градів» вчора ворог обстріляв прифронтове Гуляйполе. Внаслідок російського обстрілу осколкові поранення отримав 54-річний чоловік, який працював на городі. Співробітники поліції надали постраждалому домедичну допомогу та передали медикам.

Крім того, вчора ворог завдав 4 авіаційні удари по Гуляйполю, Малій Токмачці, Малинівці та Роботиному. 15 разів обстріляли з реактивних систем залпового вогню Гуляйполе, Оріхів, Малу Токмачку, Роботине та Малинівку.

Не припиняють загарбники і масовані атаки безпілотниками. Вчора 9 разів атакували ними Запоріжжя, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку та Новояковлівку.

Також минулої доби було завдано 304 артилерійських удари по Гуляйполю, Малій Токмачці, Роботину, Новоандріївці, Малинівці та Левадному.

Стало відомо, скільки мешканців Запорізької області евакуювалися з небезпечних зон

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя