Окупанти скинули чотири авіабомби, били з артилерії та безпілотників: наслідки обстрілів Запорізької області за добу, — ФОТО | Новини Запоріжжя

16 січня армія окупантів скинула чотири авіабомби на Оріхів, Малу Токмачку та Преображенку, застосувала 17 безпілотників по Гуляйполю, Червоному, Левадному, Новоандріївці, Роботиному, Новодарівці, Полтавці, здійснила 75 обстрілів з артилерії по інших селах Пологівського та Василівського районів Запорізької області. Інформація про постраждалих не надходила.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Минулої доби загарбники завдали 96 ударів по 18 населених пунктах Запорізької області. Ввечері вдарили по Оріхову керованою авіаційною бомбою. Влучання зафіксовано по одній з адміністративних будівель районного центру, зруйновано приміщення об’єкта, вибуховою хвилею та уламками пошкоджені автомобілі.

Внаслідок артилерійських обстрілів у населених пунктах Пологівського та Василівського районів пошкоджені приватні будинки та господарські споруди.

Наслідки атак задокументували правоохоронці. Слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження, правова кваліфікація — ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Вночі над Запоріжжям збили розвідувальний безпілотник та два дрони-камікадзе

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя