Новий бутик Столичної Ювелірної Фабрики™ у Запоріжжі: провідний український бренд запрошує на відкриття

Гарні новини для всіх поціновувачів ювелірної краси — у Запоріжжі вже незабаром відкриється ще один фірмовий магазин Столичної Ювелірної Фабрики™. Запрошуємо вас приєднатися до свята розкоші та стилю, а заразом і підібрати дивовижні подарунки під ялинку для рідних і близьких.

Прикраси з душею: трохи про історію популярного бренду

Компанія, створена ще наприкінці минулого століття, завжди мала на меті зробити розкішні ювелірні прикраси доступними кожному. І впродовж 27 років жодного разу не зрадила свою філософію. Столична Ювелірна Фабрика™ має власне виробництво в Україні, і всі процеси — від створення першого ескізу до фінальної обробки готових виробів — контролюються виключно фахівцями компанії. Найкращі українські спеціалісти, щиро закохані у власну справу, створюють дивовижні витвори ювелірного мистецтва, вкладаючи в кожну деталь часточку своєї душі. При цьому, завдяки відсутності посередників, вартість прикрас залишається доступною.

Асортимент магазину Столичної Ювелірної Фабрики™

Покупці з усіх куточків країни віддають перевагу Столичній Ювелірній Фабриці™ не лише через лояльні ціни, а й завдяки широкому розмаїттю ювелірних виробів на будь-який смак. У фірмовому магазині ви зможете підібрати:

  • обручки та весільні прикраси;
  • класичні та дизайнерські каблучки для заручин;
  • стильні кольє, ланцюжки та кулони;
  • різноманітні сережки — від мінімалістичного стилю до неперевершеної розкоші;
  • золоті та срібні браслети.

І це ще далеко не весь асортимент нового запорізького бутика! Ювелірні сувеніри, релігійні прикраси, столове срібло, ікони, подарунки та багато іншого чекатиме на вітринах затишного шоуруму вже 15-го грудня. Кожен виріб — це витвір мистецтва, створений з використанням найкращих матеріалів і з дотриманням високих стандартів якості.

Крім того, магазин потішить вас приємними цінниками, щедрими різдвяними знижками та гнучкими умовами купівлі. А кваліфіковані спеціалісти радо проконсультують вас з усіх питань щодо вибору та купівлі прикрас, а також особливостей догляду за ними. Купуйте вигідно у розстрочку та сплачуйте частинами. Знижки діють до 31 грудня.

Чекаємо на вас уже цієї п’ятниці, 15 грудня, на відкритті за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний,149, приміщення 36. Беріть із собою гарний настрій та звільніть трохи більше часу, адже від споглядання величезного розмаїття ювелірної краси неможливо відірватися!

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя