На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську

На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську

На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську — фото: twitter.com/MarcinRogowsk14

Фахівці OSINT проаналізували супутникові знімки аеродрому у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області після атаки 17 жовтня.

У результаті вдалося ідентифікувати тип і порахувати кількість знищеної чи пошкодженої російської авіаційної техніки. Як повідомляє The Military Watch, в результаті удару, за даними OSINT-аналітиків, знищено чотири ворожі вертольоти Мі-8 і п’ять вертольотів Ка-52.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

А також пошкоджено ще чотири вертольоти Мі-8.

На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську -На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську — фото: twitter.com/MarcinRogowsk14На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську -На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську — фото: twitter.com/MarcinRogowsk14На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську -На супутникових знімках видно, скільки гелікоптерів постраждало від удару по Бердянську — фото: twitter.com/MarcinRogowsk14

Нагадаємо, 17 жовтня військовий аеродром, що знаходиться під російською окупацією, в Бердянську був уражений ракетами ATACMS. Уражені вертольоти та обладнання аеродромів. Президент Володимир Зеленський подякував США за надані ракети.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя