Активно ремонтують квартири: як просувається відновлення чотирьох частково зруйнованих багатоповерхівок Запоріжжя, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У Запоріжжі триває відновлення зруйнованих багатоповерхівок. Зокрема, наразі тривають ремонти у квартирах і під’їздах будинків.

Про це повідомив Анатолій Куртєв, виконуючий обов’язки міського голови.

У квартирах триповерхового будинку по вулиці Кияшко, 22 наразі виконуються оздоблювальні роботи. Також підрядник підготував стіни до поклейки шпалер, а в санвузлах квартир, двох під’їздів, робітники кладуть кахель.  

Тривають роботи і в укритті будинку та Центрі надання адміністративних послуг, який знаходиться на першому поверсі.

«На наступний тиждень заплановано утеплення цоколя», — пише Куртєв.

У відбудованих квартирах будинку по проспекту Соборному, 151 вже завершено ремонт. Зараз тривають ремонтні роботи в усіх під’їздах постраждалого будинку. А в укритті встановлено вентиляційну систему і сантехніку.

Підрядник готується до утеплення цоколя і благоустрою прибудинкової території будинку по вулиці Зестафонська, 10. Водночас тривають штукатурні роботи у під’їздах з 2 по 4. А у відновлених квартирах фахівці підключають плити.

Прокладено мережі електро-, водопостачання і каналізації в будинку по вулиці Сталеварів, 16. У квартирах відновленого під’їзду виконуються штукатурні роботи. На відновленій покрівлі монтують примикання. За сприятливої погоди почнуть утеплення будинку.

У Запоріжжі продовжують відновлювати академію, яка серйозно постраждала від ворожої атаки

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя