Кабачки, запечені з сиром: рецепт легкої та корисної страви

Кабачки, запеченные с сыром: рецепт легкого и полезного блюда

Сирно-сметанна суміш викладається на кожен кабачок, просочує його під час запікання, доповнюючи смак овоча.

Складники

  • кабачки – 2 шт.;
  • сир твердий – 100 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • сметана 15% – 3 ст. л;
  • кріп – 4 гілочки;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.

Приготування

  1. Кабачки помийте, обсушіть. Наріжте кружальцями 5-7 мм.
  2. Сир натріть на дрібній тертці. Кріп дрібно наріжте.
  3. Сметану з'єднайте з кропом і пропущеним через прес часником. Додайте сир, перець, сіль. Все добре перемішайте.
  4. Форму для випікання вистеліть пергаментним папером і викладіть на неї кружальця кабачків.
  5. На кожен кабачок викладіть сирно-сметанну суміш.
  6. Випікайте в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів 20-25 хвилин.

Поради

  • Сметану використовуйте будь-якої жирності.

https://tsn.ua/lady/kukhnya/recepty/kabachki-zapecheni-z-sirom-recept-legkoyi-ta-korisnoyi-stravi-2360017.html

 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя