Зустрічі з окупантами та військово-патріотичні рухи: ворог планує наростити темпи пропаганди для дітей на захопленій території | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях загарбники продовжують політику, направлену на знищення самоідентифікації цілого покоління українців.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Москві поставили задачу до кінця року збільшити кількість місцевих дитячих та молодіжних установ, в тому числі «військово-патріотичних». Зокрема відповідальними за мілітаризацію українських дітей назначили фонд «Захисник вітчизни».

Росіяни планують провести обов’язкові для відвідування класні зустрічі «твій герой» та «дякую, браття». В межах пропагандистських заходів відбуватиметься зустріч школярів з «ветеранами».

Також в Москві сформували пул артистів та блогерів для «неформальних» зустрічей й поставили завдання перед гауляйтерами організувати безкоштовні перегляди пропагандистських фільмів на тимчасово окупованій території.

Раніше повідомлялось, що у Запорізькій області колаборанти прищеплюють дітям проросійські настрої та мотивують проходити військову службу, а в окупованому Мелітополі місцевих школярів приймають до проросійських мілітарних організацій.

На окупованій частині Запорізької області великі черги за роспаспортами: ворожі документи мають бути навіть у 6-річних дітей

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя