Загибель 8-річної дівчинки в Дубовому гаю: на засідання знову не з’явилися свідки

Загибель 8-річної дівчинки в Дубовому гаю: на засідання знову не з'явилися свідки.

Загибель 8-річної дівчинки в Дубовому гаю: на засідання знову не з’явилися свідки. фото: facebook.com/profile.php?id=100009216152351

Цього тижня ми писали, що пройшло 4 роки з дня трагедії у парку «Дубовий гай», а вироку суду все ще немає. Батьки загиблої 8-річної дівчинки, на яку впала скульптура, бояться, що справу закриють, тому просили запоріжців прийти на засідання. Стало відомо, що свідки колишнього заступника директора КП «Дубовий гай» Геннадія Мишьякова вкотре не з’явилися на судове засідання.

Батько загиблої Анни Ждан Олександр написав, що судом винесена ухвала забезпечити явки свідків до 16 квітня 2024 року.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Нагадаємо, 8 березня 2020 року на маленьку Аню Ждан впала дерев’яна скульптура, вага якої близько 150 кілограмів. Дитина отримала тяжкі травми і наступного дня померла.  

Нагадаємо, за кілька днів після трагедії підозру оголосили заступнику директора парку з технічних питань Геннадій Міш’якову. Тоді справі раптово з’явився наказ «Про демонтаж дерев’яних скульптур», який начебто був підписаний за чотири дні до інциденту. Відповідальність за цим «наказом» покладена на Міш’якова. Однак той пізніше сказав, що обслуговування дерев’яних скульптур у його обов’язки не входило і акт той він підписав наступного дня після трагедії після погроз тогочасного директора парка Олега Комаренка. Самого директора звільнили і оголосили йому підозру вже в серпні. Рішення по справі досі немає.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя