Загарбники проводять підготовку до «виборів» на окупованій території: створюють «виборчі комісії» | Новини Запоріжжя

Російсько-окупаційні адміністрації продовжують готуватися до проведення так званих «виборів» президента РФ на тимчасово окупованих територіях півдня та сходу України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Одним із головних завдань для окупаційних адміністрацій є завершення формування «дільничних виборчих комісій» для так званого голосування, яке має пройти у березні цього року. В основному, окупанти розміщують свої «виборчі комісії» у приміщеннях, які належать закладам освіти.

При цьому, окупанти розглядають можливість створення «мобільних дільниць», які виїжджатимуть у визначені райони для добровільно-примусового схиляння українців до голосування у публічному просторі.

«Центр національного спротиву нагадує усім окупантам та колаборантам, що українське підпілля активно вивчає інформацію про формування так званих «дільничних виборчих комісій» та місця їх розташування. Кожен окупант понесе неминучу відповідальність за скоєні злочини проти України», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президентські вибори в Росії відбуватимуться протягом трьох днів – 15, 16 та 17 березня. Володимир Путін буде «балотуватися». На захопленій території окупанти продовжують фальсифікувати «збір підписів» на його підтримку. ЄС засудив майбутні «вибори» президента РФ на окупованій території.

Мешканцям Запоріжжя погодили виплату 20,5 мільйонів гривень за зруйноване окупантами житло

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя