У Запоріжжі з’явилося укриття, в якому можна проводити творчі заняття та заходи: як воно виглядає, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У палаці культури «Титан» відкрили сучасне укриття, яке може розмістити 600 людей. Після ремонту захисна споруда стала багатофункціональною і на її базі працює «Пункт Незламності».

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Після початку повномасштабного вторгнення технічне приміщення палацу культури «Титан» стало для мешканців навколишніх будинків укриттям під час ворожих атак. В цьому укритті, площею 300 квадратних метрів, є два виходи. За кошти із міського бюджету тут оновили освітлення, комунікації, санвузли, встановили сучасну вентиляцію, провели косметичний ремонт. А дизайнер допоміг прикрасити приміщення.

«Тепер це укриття відповідає всім нормам, має сучасну вентиляцію та протипожежну систему», — розповів Євген Тонкошкурік, виконуючий обов’язки директора «Центр культури та дозвілля».

Наразі тут практично щодня проводять творчі заняття та культурні заходи. При цьому захисна споруда цілодобово відкрита для запорожців.

Також тут функціонує «Пункт Незламності», де запорожці завжди можуть пригоститись теплими напоями, перекусами, скористатися дитячою кімнатою, кімнатою матері та дитини чи підзарядити свої гаджети.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» приміщення колишнього машинного залу у Палаці культури «Орбіта» перетворили на укриття-простір «Незламний Хаб».

У Запоріжжі стартує опалювальний сезон: з якого числа прийматимуть скарги на відсутність тепла у квартирах.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя