Втратив ногу та пережив клінічну смерть: потрібна допомога 21-річному бійцю із Запоріжжя

Втратив ногу та пережив клінічну смерть: потрібна допомога 21-річному бійцю із Запоріжжя - фото надала мама хлопця

Втратив ногу та пережив клінічну смерть: потрібна допомога 21-річному бійцю із Запоріжжя — фото надала мама хлопця

21-річний хлопець із Запоріжжя у бою з окупантом отримав тяжкі поранення. Захисник пережив клінічну смерть, але його вдалось реанімувати. Хлопець перебуває у лікарні. З родичів у нього – мама, бабуся, молодший брат та сестра. Сім’ї потрібна допомога.

Як розповіла RADA.zp.ua мати запорожця Наталія Сапіро, Юрій пішов воювати півроку тому. Йому тоді було лише 20 років. Він служив у 95-й бригаді і був у Лимані, Бахмуті, Костянтинівці та Куп’янську.

21-річний Юрій із Запоріжжя -21-річний Юрій із Запоріжжя — фото надала RADA.zp.ua мама хлопця

Трагедія сталася 10 листопада на Куп’янському напрямку. Близько восьмої ранку окупанти закидали українських бійців димовими гранами та почали атакувати за допомогою дронів. Юрій отримав поранення та втратив дуже багато крові. Хлопця дивом змогли винести звідти.

Захисник пережив клінічну смерть: лікарі змогли реанімувати хлопця.

Юрій перебуває у військовому шпиталі у Харкові, він у реанімації. Щойно буде покращення – його перевезуть до іншого міста.

Захиснику зробили операцію, одну ногу довелося ампутувати, на другій нозі зламана стопа. Юрій весь у осколкових пораненнях, має контузію.

Документи Юрія під час евакуаціїДокументи Юрія під час евакуації

Родина Юрія живе у Запоріжжі на Бабурці – це мама, бабуся, 14-річна сестра та маленький брат, якому тільки-но виповнилося 7 років. Мама хлопця фізично не може приїхати до сина через стан здоров’я, до Юрія поїхала молодша сестра.

Сім’я живе небагато, у мами захисника проблеми зі здоров’ям, але вона підробляє, де може, щоб забезпечити своїх дітей. Поки невідомо, скільки коштуватиме лікування та реабілітація 21-річного сина-героя, але фінансово для сім’ї це буде непідйомна ноша. Тож небайдужих українців просять допомогти сім’ї 21-річного захисника Юрія Михайловича Сапіро.

Банківська карта мами Юрія – Наталії Сапіро:

4441 1111 3450 2180

21-річного Юрія із Запоріжжя було поранено на Куп'янському напрямку-21-річного Юрія із Запоріжжя було поранено на Куп’янському напрямку- фото надала RADA.zp.ua мама хлопця

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя