Вночі росіяни завдали ракетного удару по Запоріжжю: зайнялась пожежа, постраждав чоловік | Новини Запоріжжя

Вночі, 1 жовтня, близько 1.30, мешканці Запоріжжя чули кілька вибухів. Внаслідок нічного ракетного удару зайнялась пожежа на одному з об’єктів інфраструктури, відомо про одного постраждалого 35-річного чоловіка.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Всього за минулу добу зафіксовано 157 ворожих обстрілів по 27 населених пунктах Запорізької області. У Матвіївській територіальній громаді поранення отримали чоловіки 38, 50, 52, 55 та 61 років та жінка 48 років. Також під час артобстрілу Малої Токмачки загинув 61-річний місцевий житель, поранення отримала жінка 66 років.

Окупанти атакували 12 БПЛА Гуляйполе, Новодарівку, Новопавлівку, Роботине, Малинівку, Малу Токмачка та Малі Щербаки, здійснили 7 РСЗВ-обстрілів Оріхова, Малої Токмачки й Роботиного, 5 авіаударів по Оріхову, Малій Токмачці та Новоандріївці, а також 6 ракетних ударів по Запоріжжю та Матвіївці.

127 артобстрілів прийшлися по території Залізничного, Білогір’я, Левадного, Полтавки, Ольгівського, Темирівки, Преображенки, П’ятихаток, Плавнів та інших міст та сіл на лінії вогню.

Надійшло 16 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Піхоту прикривають Bradley та Leopard: бійці показали відео бою на Мелітопольському напрямку

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя