Внаслідок російських обстрілів в Оріхові зруйновано будинок: троє людей опинилися під завалами

Внаслідок російських обстрілів в Оріхові зруйновано будинок: троє людей опинилися під завалами.

Внаслідок російських обстрілів в Оріхові зруйновано будинок: троє людей опинилися під завалами. Фото: t.me/gu_dsns_zp

У результаті ворожого обстрілу 4 квітня сталося руйнування приватного житлового будинку в Оріхові Пологівського району. Всередині будівлі опинилися заблокованими троє цивільних громадян: чоловік та двоє жінок.

Як повідомили в ГУ ДСНС у Запорізькій області, рятувальники спільно з поліцейськими розібрали вхід до будинку та деблокували людей з-під завалів. Врятованого чоловіка госпіталізували до медзакладу. Жінок оглянули медики ДСНС з Чернігівщини, які нині несуть службу у прифронтовому Оріхові. Від госпіталізації врятовані відмовились.

Зазначимо, що за добу окупанти нанесли 401 удар по 10 населених пунктах Запорізької області. Вони здійснили 1 ракетний та 2 авіаційних удари по Широкому та Роботиному. 96 БПЛА атакували Вільнянськ, Біляївку, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку. 16 РСЗВ-обстрілів прийшлися по Малій Токмачці та Роботиному. 286 артударів завдано по території Гуляйполя, Оріхова, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного та Малинівки. Надійшло 19 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

https://t.me/ivan_fedorov_zphttps://t.me/ivan_fedorov_zp

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя