В окупованому Бердянську повісили український прапор

В окупованому Бердянську повісили український прапор

В окупованому Бердянську повісили український прапор — фото: t.me/brdVP/13045

Сьогодні вся Україна відзначає День Незалежності. Не побоялися висловити свою позицію і у тимчасово окупованому Бердянську.

Так, у телеграм-каналі «Бердянськ Сьогодні» опублікували відео та підписали, що сьогодні вранці на посаді на Мелітопольському шосе розвивався український прапор. Люди розповіли, що місцеві встановили його вночі, а зняли окупанти лише в обід. Тож увесь ранок жителі Бердянська могли спостерігати за рідним прапором у своєму місті.

Зазначимо, що в інших окупованих українських містах також можна побачити жовто-блакитні атрибути. Люди публікують фото із жовто-блакитними трубочками у напої, з патріотичними браслетами, прапорцями.

Окуповані території чекають на звільненняОкуповані території чекають на звільнення — фото: t.me/yellowribbon_uaОкуповані території чекають на звільненняОкуповані території чекають на звільнення — фото: t.me/yellowribbon_uaОкуповані території чекають на звільненняОкуповані території чекають на звільнення — фото: t.me/yellowribbon_uaОкуповані території чекають на звільненняОкуповані території чекають на звільнення — фото: t.me/yellowribbon_uaОкуповані території чекають на звільненняОкуповані території чекають на звільнення — фото: t.me/yellowribbon_uaОкуповані території чекають на звільненняОкуповані території чекають на звільнення — фото: t.me/yellowribbon_uaОкуповані території чекають на звільненняОкуповані території чекають на звільнення — фото: t.me/yellowribbon_ua

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя