У Запоріжжі «Муніципальна варта» витратить майже 800 тисяч гривень на придбання автівки

У Запоріжжі "Муніципальна варта" витратить майже 800 тисяч гривень на придбання автівки.

У Запоріжжі "Муніципальна варта" витратить майже 800 тисяч гривень на придбання автівки. Фото: t.me/kurtievofficial

Комунальне підприємство «Муніципальна варта» оголосило тендер на придбання легкового автомобіля вартістю в 770 тисяч гривень. Це буде третій автомобіль на балансі нещодавно створеного КП.

Згідно з тендерною документацією на порталі державних закупівель Prozorro, транспортний засіб мають поставити на базу замовника до кінця жовтня поточного року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В технічному завданні зазначається про те, що авто має бути новим, не пізніше 2022-2023 року випуску, з об’ємом паливного баку – 50-80 літрів, повністю розмитненим, з сертифікатом відповідності КТЗ, чорним кольором салону, круїз-контролем, з повним пакетом документів для державної реєстрації. Гарантія — не менше 36 місяців або 100 000 кілометрів пробігу.

Зазначається, що авто необхідне для здійснення заходів, передбачених статутом цього КП — патрулювання міста і виїзд у всі районі міста. Загальне фінансування КП складає 10,1 мільйона гривень, які були закладені в кінці минулого року.

Потенційні учасники мають забезпечити банківську гарантію в 23 100 гривень. Серед кваліфікаційних критеріїв зазначенанаявність обладнання та матеріально-технічної бази, наявність працівників відповідної кваліфікації, а також документально підтверджений досвід виконання аналогічного договору за 2021-2023 рік.

Сам аукціон з визначення переможців на поставку авто запланований на 23 жовтня 2023 року

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя