У фронтових містах Запорізької області оренда житла коштує 1500 гривень, — військовослужбовець Євген Карась

У фронтових містах Запорізької області оренда житла коштує 1500 гривень, – військовослужбовець Євген Карась

У фронтових містах Запорізької області оренда житла коштує 1500 гривень, – військовослужбовець Євген Карась — фото: youtube.com/@NataliyaMoseychuk

Військовослужбовець та активіст Євген Карась поділився цінами на оренду житла у маленьких фронтових містах Запорізької області.

Як заявив Євген Карась в інтерв’ю Нателії Мосейчук, ціна на оренду там 1000-1500 гривень на добу. І йдеться про квартири та будинки у маленьких фронтових містах.

— Там скоро бабусі їздитимуть на «Майбахах» і наздоганятимуть дідусів на «Роллс Ройсах», — зі сміхом розповідає військовий.

За його словами, така сама ситуація з цінами і у кафе. У Покровському, наприклад, ціни на звичайну каву вже як у Києві на смузі та раф-латі – по 180-200 гривень.

Карась каже, що ціни зросли не скрізь. Є кафе та магазини, де ціни звичайні.

Цивільні люди ставляться до українських військових доброзичливо. Воїни переживають, що українці в прифронтових населених пунктах втомилися від війни і будуть незадоволені, що захисники повертаються з «пекла», щоб перепочити в їхніх селах і містах, тим самим наражаючи їх на небезпеку. Однак відбувається все навпаки. Люди махають їм і добре ставляться. На Донеччині в районі Костянтинівки з військових жінка не взяла гроші за оренду. При цьому категорично. Військових часто безкоштовно годують, возять на таксі. У Запоріжжі військовим безкоштовно заправили машину. За словами Євгена Карася, за нього розрахувалися інші люди, які сказали: «Ти ж сказав, що треба донатити».

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя