У Бердянському районі росіяни зґвалтували 15-річну дівчину та вбили хлопця

У Бердянському районі росіяни зґвалтували 15-річну дівчину та вбили хлопця.

У Бердянському районі росіяни зґвалтували 15-річну дівчину та вбили хлопця. Ілюстративне фото: shutterstock.com

Населені пункти навкрути тимчасово окупованого Бердянська заполонили російські загарбники. В селі Новопетрівка окупанти зґвалтували 15-річну дівчину.

Як повідомляє Бердянська партизанська армія, у село Новопетрівка Бердянського району заїхала 76 бригада армії РФ. Окупанти тероризують місцевих мешканців. Люди настільки залякані, що бояться виходити з будинків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім мародерства та залякування в селі Новопетрівка військовослужбовці армії РФ зґвалтували 15-річну дівчину та вбили хлопця.

Повідомляється, що окупанти заселяються в будинки, збиваючи замки та вибиваючи двері. Якщо будинок великий, то селяться разом із власниками оселі, бо ті, на їх думку, займають дуже велику площу.

Місцеві бояться виходити на роботу, бо можуть залишить без житла. Також жителі кажуть, що теж саме відбувається і в селі Осипенко.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про кілька випадків зґвалтування українських жінок у Запорізькій області. Так, у квітні у селі Орлянське Василівського району російські окупанти увірвалися до будинку жінки та один із них її зґвалтував. До цього злочин сталався й у селі Новозлатополь Пологівського району. Там зґвалтували 30-річну жінку. Племінниця постраждалої розповіла, що рашисти ґвалтували її, оскільки вона не розповіла потрібну їм інформацію про мешканців села. Зокрема, про чоловіків, які брали участь в АТО (ООС) та про інших місцевих.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя