Стало відомо, хто став новим директором Запорізького обласного центру молоді | Новини Запоріжжя

Минулого тижня з посади звільнилась керівниця Запорізького обласного центру молоді Інна Скороходова. Сьогодні, 10 травня, стало відомо, що вакантну посаду директора закладу обійняв Олексій Савицький.

Про це йдеться на офіційній сторінці Запорізького обласного центру молоді.

Олексій Савицький працював начальником управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

«В мирному житті ми робили дійсно фантастичні штуки: встановили рекорд України з одночасної кількості команд-учасниць у «Що? Де? Коли?», організували у Запоріжжі офіційну регіональну Лігу Сміху, запалювали «Пляжний бум» з Максом Барських… І це тільки верхівка айсберга! Скільки ще було різноманітних заходів для молоді та сімей міста, важливих соціальних програм, ініціатив, проєктів…Потім трапився ковід — і прийшла нова реальність. Ми змогли успішно переформатуватися, але здавалося, що ось-ось — і повернеться нормальне життя. А потім почалася війна», — написав Савицький про свою діяльність на колишній роботі.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вся діяльність управління була сконцентрована на допомозі вимушеним переселенцям. Наразі Олексій Савицький залишив посаду в управлінні та став новим директором Запорізького обласного центру молоді.

«Попереду нові виклики — більш масштабні, більш амбітні, більш грандіозні. Впевнений, що впораюсь — а точніше, що ми впораємося. Ще раз дякую! Далі буде!», — прокоментував своє призначення новий директор центру молоді.

2,5 млр грн до кінця року закумулює фонд оборони Запорізької області на допомогу Силам оборони

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя