Що відомо про вибухи в Запоріжжі зранку 6 квітня

Що відомо про вибухи в Запоріжжі зранку 6 квітня

Що відомо про вибухи в Запоріжжі зранку 6 квітня Фото: t.me/ivan_fedorov_zp

Вже другу добу поспіль росіяни масовано атакують Запоріжжя. З 5:30 до 5:55 в місті лунали вибухи.

Як повідомив голова ОВА Іван Федоров, понівечені промислові підприємства. Ракетним ударом ворог пошкодив мелітопольський дім у Запоріжжі – відкритий простір допомоги «Саме тут».

— Це місце, де протягом майже двох років команда Мелітополя допомагає десяткам тисяч переселенців з окупації. Місце, де люди тікаючи від ворога зустріли своє і своїх — прихисток, підтримку, сімʼю. Місце, куди приходять і дорослі, і діти, – написав Федоров. 

Попередньо, минулося без постраждалих.

Секретар міськради Анатолій Куртєв повідомив, що зафіксовано ушкодження закладів освіти і медицини, а також житлові будинки (переважно в них вибиті вікна).

Наслідки вибухів в Запоріжжі зранку 6 квітня.Наслідки вибухів в Запоріжжі зранку 6 квітня. Фото: t.me/kurtievofficialНаслідки вибухів в Запоріжжі зранку 6 квітня.Наслідки вибухів в Запоріжжі зранку 6 квітня. Фото: t.me/kurtievofficialНаслідки вибухів в Запоріжжі зранку 6 квітня.Наслідки вибухів в Запоріжжі зранку 6 квітня. Фото: t.me/kurtievofficial

Ніхто з людей цього разу не постраждав.

Якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, повідомляйте на 15-80 (зі стаціонарних) чи з мобільних (061) 787 15 80; (050) 414 15 80; (067) 656 15 80.

Зазначимо, в Повітряних Силах повідомили, що росіяни атакували вночі Україну 32 дронами Shahed і шістьма ракетами різних типів – трьома зенітними ракетами С-300 із Бєлгородської області, двома крилатими ракетами Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації та однією крилатою ракетою «Калібр» з акваторії Чорного моря. ППО збила дві Х-101, «Калібр» та 28 дронів.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя