Що буде на окупованих територіях Запорізької області після «виборів» РФ

Що буде на окупованих територіях Запорізької області після "виборів" РФ.

Що буде на окупованих територіях Запорізької області після "виборів" РФ. Фото: suspilne.media

Наразі на тимчасово окупованих територіях України росіяни створюють так звані «загони територіальної оборони», з яких потім формується резерв передової. У ЗСУ зробили тривожну заяву, що буде на ТОТ після «виборів».

Після «президентських виборів» у Росії на окупованих територіях України буде мобілізація. Про це розповіла  етері телемарафону розповіла речниця Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк у вівторок, 19 березня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За її словами, на лівому березі зараз очевидно буде активізовано мобілізацію. Це передбачають і голови місцевих адміністрацій, і представники руху спротиву.

Речниця Сил оборони Півдня України розповіла, що окупанти збирали дані на людей протягом всієї передвиборчої кампанії і протягом проведенням «виборів» зібрали максимальний перелік осіб, зокрема чоловічої статі, які підходять за віком і можуть бути мобілізовані.

Активізацію цієї мобілізації прогнозувало і Головне управління розвідки Міністерства оборони.

За словами Гуменюк, наразі на ТОТ посиляться подворові обходи, перевірка населення і створення так званих «загонів територіальної оборони», з яких потім формується резерв передової.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя