Ракетний та авіаудари, масована атака дронами: в суботу ворог завдав по Запорізькій області 447 ударів | Новини Запоріжжя

У суботу, 23 березня, армія РФ завдала 447 ударів з різного виду озброєння по 7 населеним пунктам Запорізької області. Внаслідок ворожих обстрілів зруйновано 24 будинки та об’єкти інфраструктури.

Про це повідомляє Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації.   

Вчора ворог накрив артилерійським вогнем Гуляйполе, Роботине, Малинівку, Малу Токмачку, Левадне та Новоандріївку, завдавши 289 ударів.

Не припиняють загарбники і масовані атаки безпілотниками. Вчора ворог атакував ними 140 разів Запоріжжя, Гуляйполе, Новоандріївку, Малинівку, Роботине, Малу Токмачку та Левадне.

Крім того, російські військові обстріляли з реактивних систем залпового вогню Гуляйполе, Малу Токмачку, Роботине та Левадне. Всього було завдано 11 ударів з цього виду озброєння. Також військові РФ здійснили ракетний удар і 6 авіаційних по Малинівці, Роботину та Малій Токмачці.

У Запоріжжі волонтери, рятувальники та комунальники продовжують ліквідувати наслідки вчорашніх ворожих ударів по місту, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя